przejdź do treści
UE
dnia 03.03.2014 roku

Zapytanie ofertowe

W związku z realizacją przez Powiat Gryficki projektu pn.: „Innowacyjny Powiat Gryficki – przeciwdziałamy wykluczeniu cyfrowemu” współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego, Działanie 8.3 Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka, zapraszamy do składania ofert na wykonanie zamówienia.

 

I.          Zamawiający:

Powiat Gryficki
siedziba: 72 – 300 Gryfice, ul. Plac Zwycięstwa 37
tel. 913846450 wew. 444,

adres strony internetowej zamawiającego: www.gryfice.pl

 

II.        Opis przedmiotu zamówienia

 

1.    Przedmiotem zamówienia jest usługa polegająca na wykonaniu materiałów promocyjnych oznaczonych według wytycznych w ramach projektu „Innowacyjny Powiat Gryficki – przeciwdziałamy wykluczeniu cyfrowemu” współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka.

2.    Materiały promocyjne, o których mowa w ust. 1  to zeszyty, długopisy, pendrives 8GB, smycze i ulotki. Materiały zostaną zapewnione na działania promocyjno – informacyjne.

 

Wytyczne:

 

                Zeszyt

 -      format A4

 -      w kratkę

 -       stron min. 50

 -      sztuk 600

 

Długopis

-          metalowy

-          z niebieskim wkładem

-          w kolorze czerwonym

-          sztuk 1000

 

 

Pendrive 8 GB

-          pojemność 8GB

-          kolor zewnętrzny czarny

-          sztuk 600

 

Smycz

-          biała

-          nadruk jednostronny

-          w kolorze

-          wykonana metodą sublimacji

-          sztuk 1000

 

Ulotka

-          format A4

-          składana na trzy części

-          w kolorze

-          sztuk 3000

 

III.           Termin wykonania zamówienia

Wykonawca, którego oferta zostanie wybrana zobowiązany będzie do realizacji przedmiotu zamówienia do dnia 18.03.2014 roku.  

IV.          Sposób przygotowania ofert

1.      Oferty powinny być kompletne i zgodne z warunkami niniejszego zapytania.

2.      Ofertę sporządza się na formularzu oferty stanowiącym załącznik nr 1 do zapytania.

3.      Oferta powinna być podpisana przez Wykonawcę lub osobę upoważnioną do reprezentacji Wykonawcy. Upoważnienie do podpisania oferty musi być dołączone do oferty, o ile nie wynika ono z innych dokumentów załączonych przez Wykonawcę (np. zaświadczenia z właściwego rejestru lub ewidencji).

4.      Oferta musi być sporządzona w języku polskim, pismem czytelnym. Poprawki w ofercie muszą być naniesione czytelnie oraz opatrzone podpisem osoby podpisującej ofertę.

5.      Ofertę należy złożyć w zamkniętej kopercie z dopiskiem: „Oferta – wykonanie materiałów promocyjnych.

6.      Odrzuceniu podlegają oferty:

1.    niekompletne i zawierające braki formalne,

2.    złożone po terminie lub które wpłynęły po terminie,

3.    stanowiące czyn nieuczciwej konkurencji w rozumieniu przepisów o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji.

V.       Sposób miejsce oraz termin złożenia ofert

Oferty należy składać do 11.03.2014 r. do godz. 12.00w formie pisemnej, osobiście lub za pośrednictwem poczty w siedzibie Zamawiającego w biurze projektu pok. 426. 
O dotrzymaniu terminu składania ofert decyduje data wpływu oferty do Zamawiającego.

VI.     Procedura i kryteria oceny ofert

1.      Zamówienie udzielane jest w trybie zapytania ofertowego

2.      Kryterium oceny ofert: najniższa cena – waga 100%

VII.   Osoby uprawnione do porozumiewania się z wykonawcami

Beata Hryszel, tel. 91 3846450 wew. 443

VIII. Formalności dopełniane po wyborze oferty w celu zawarcia umowy

Niezwłocznie po dokonaniu wyboru najkorzystniejszej oferty Zamawiający powiadomi Wykonawców, którzy złożyli oferty o wyborze najkorzystniejszej oferty.

IX.      Załączniki do zapytania ofertowego:

1.      Załącznik nr 1 – wzór oferty

 

2.      Zaświadczenia z właściwego rejestru lub ewidencji o prowadzeniu działalności








powrót
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
ZGODA