przejdź do treści
UE
dnia 17.03.2014 roku

Zapytanie ofertowe

W związku z zamiarem realizacji przez Powiat Gryficki projektu realizowanego w ramach Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego, Działanie 8.3 Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka, zapraszamy do składania ofert na organizację konferencji inaugurującej realizację projektu pn.: „Innowacyjny Powiat Gryficki – przeciwdziałamy wykluczeniu cyfrowemu”.

 

I.          Zamawiający:

Powiat Gryficki
siedziba: 72 – 300 Gryfice, ul. Plac Zwycięstwa 37
tel. 913846450 wew. 443, e-mail: beata.hryszel@gryfice.pl

adres strony internetowej zamawiającego: www.gryfice.pl

II.        Opis przedmiotu zamówienia

1.    Przedmiotem zamówienia jest organizacja konferencji inaugurującej realizację projektu pn.: „Innowacyjny Powiat Gryficki – przeciwdziałamy wykluczeniu cyfrowemu”, w skład której wchodzi:

·    wynajem sali, która jest w stanie zapewnić miejsce dla ok. 200 osób,

·    obsługa techniczna,

·    oświetlenie,

·    nagłośnienie

·    świadczenie usługi cateringowej, polegającej na przygotowaniu i podawaniu w miejscu odbywania się konferencji serwisu kawowego oraz ciepłych posiłków. W skład jednego serwisu wchodzi:

1)        ciasteczka: rogaliki drożdżowe - min. 2 szt.., ciasteczka francuskie - min. 2 szt. oraz ciasteczka kruche - min. 50 g lub 2 porcje ciasta (wypieki własne),

2)        owoc (jabłko, banan lub kiwi) – 1 szt.,

3)        kawa rozpuszczalna – opakowanie jednorazowe 2 szt.,

4)        herbata czarna – opakowanie jednorazowe 2 szt.,  torebki muszą posiadać sznurek,

5)        śmietanka/mleczko – opakowania jednorazowe 2 szt., 6-8 % tłuszczu,

6)        cukier - opakowanie jednorazowe  - 4 szt.,

7)        cytryna – 2 plasterki,

8)        serwetki – 2 szt.,

9)        kanapki – min. 2 szt.,

10)    zupa gulaszowa

11)    zupa krem z grzybów leśnych z grzankami

12)    przygotowanie, dostarczenie i serwis  gastronomiczny  (przygotowanie,  obsługa  kelnerska,  nakrycie  stołów/obrusy, zastawa  porcelanowa i szklana, sztućce metalowe oraz sprzątanie).

Łącznie Zamawiający przewiduje 100 porcji.

III.           Termin wykonania zamówienia

Wykonawca, którego oferta zostanie wybrana zobowiązany będzie do realizacji przedmiotu zamówienia w dniu 28.03.2014.

IV.          Sposób przygotowania ofert

1.      Oferty powinny być kompletne i zgodne z warunkami niniejszego zapytania.

2.      Oferta powinna być podpisana przez Wykonawcę lub osobę upoważnioną do reprezentacji Wykonawcy. Upoważnienie do podpisania oferty musi być dołączone do oferty, o ile nie wynika ono z innych dokumentów załączonych przez Wykonawcę (np. zaświadczenia z właściwego rejestru lub ewidencji).

3.      Oferta musi być sporządzona w języku polskim, pismem czytelnym. Poprawki w ofercie muszą być naniesione czytelnie oraz opatrzone podpisem osoby podpisującej ofertę.

V.       Sposób miejsce oraz termin złożenia ofert

Oferty należy składać do 24.03.2014 r. do godz. 12.30, w formie pisemnej, osobiście lub za pośrednictwem poczty w siedzibie Zamawiającego według wzoru na załączniku nr 2.
O dotrzymaniu terminu składania ofert decyduje data wpływu oferty do Zamawiającego.

VI.     Procedura i kryteria oceny ofert

1.      Zamówienie udzielane jest w trybie zapytania ofertowego

2.      Kryterium oceny ofert: najniższa cena – waga 100%

VII.   Osoby uprawnione do porozumiewania się z wykonawcami

Beata Hryszel, tel. 91 3846450 wew. 443

VIII. Formalności dopełniane po wyborze oferty w celu zawarcia umowy

 

Niezwłocznie po dokonaniu wyboru najkorzystniejszej oferty Zamawiający powiadomi Wykonawców, którzy złożyli oferty o wyborze najkorzystniejszej oferty.

 

Do pobrania:

- wzór oferty








powrót
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
ZGODA