W związku z zamiarem realizacji przez Powiat Gryficki projektu realizowanego w ramach Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego, Działanie 8.3 Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka, zapraszamy do składania ofert na zapewnienie cateringu na cykl szkoleń komputerowych prowadzonych na terenie Powiatu Gryfickiego.
I. Zamawiający:
Powiat Gryficki
siedziba: 72 – 300 Gryfice, ul. Plac Zwycięstwa 37
tel. 913846450 wew. 443, e-mail: beata.hryszel@gryfice.pl
adres strony internetowej zamawiającego: www.gryfice.pl
II. Opis przedmiotu zamówienia
1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej, polegająca na przygotowaniu, dowozie i podawaniu serwisu kawowego w terminie i miejscu wskazanym w harmonogramie szkoleń (załącznik nr 1) załączonym do zapytania ofertowego. W skład jednego serwisu kawowego wchodzi:
1. ciasteczka: rogaliki drożdżowe - min. 2 szt.., ciasteczka francuskie - min. 2 szt. oraz ciasteczka kruche - min. 50 g lub 2 porcje ciasta (wypieki własne),
2. owoc (jabłko, banan lub kiwi) – 1 szt.,
3. kawa rozpuszczalna – opakowanie jednorazowe 2 szt.,
4. herbata czarna – opakowanie jednorazowe 2 szt., torebki muszą posiadać sznurek,
5. śmietanka/mleczko – opakowania jednorazowe 2 szt., 6-8 % tłuszczu,
6. cukier - opakowanie jednorazowe - 4 szt.,
7. cytryna – 2 plasterki,
8. serwetki – 2 szt.,
9. przygotowanie, dostarczenie i serwis gastronomiczny (przygotowanie, obsługa kelnerska, nakrycie stołów/obrusy, zastawa porcelanowa i szklana, sztućce metalowe oraz sprzątanie).
Łącznie Zamawiający przewiduje 1371 porcji.
III. Termin wykonania zamówienia
Wykonawca, którego oferta zostanie wybrana zobowiązany będzie do realizacji przedmiotu zamówienia w terminie od dnia podpisania umowy do 30.06.2014.
IV. Sposób przygotowania ofert
1. Oferty powinny być kompletne i zgodne z warunkami niniejszego zapytania.
2. Oferta powinna być podpisana przez Wykonawcę lub osobę upoważnioną do reprezentacji Wykonawcy. Upoważnienie do podpisania oferty musi być dołączone do oferty, o ile nie wynika ono z innych dokumentów załączonych przez Wykonawcę (np. zaświadczenia z właściwego rejestru lub ewidencji).
3. Oferta musi być sporządzona w języku polskim, pismem czytelnym. Poprawki w ofercie muszą być naniesione czytelnie oraz opatrzone podpisem osoby podpisującej ofertę.
V. Sposób miejsce oraz termin złożenia ofert
Oferty należy składać do 19.03.2014 r. do godz. 12.30, w formie pisemnej, osobiście lub za pośrednictwem poczty w siedzibie Zamawiającego według wzoru na załączniku nr 2.
O dotrzymaniu terminu składania ofert decyduje data wpływu oferty do Zamawiającego.
VI. Procedura i kryteria oceny ofert
1. Zamówienie udzielane jest w trybie zapytania ofertowego
2. Kryterium oceny ofert: najniższa cena – waga 100%
VII. Osoby uprawnione do porozumiewania się z wykonawcami
Beata Hryszel, tel. 91 3846450 wew. 443
VIII. Formalności dopełniane po wyborze oferty w celu zawarcia umowy
Niezwłocznie po dokonaniu wyboru najkorzystniejszej oferty Zamawiający powiadomi Wykonawców, którzy złożyli oferty o wyborze najkorzystniejszej oferty.
Do pobrania: